tn_dsc_2436

Diensten

Fotoak.nl: voor het vastleggen van bijzonder mooie momenten, leuke producten en meer !


Fotoak.nl is actief in Noord-Nederland. Om precies te zijn in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Je kan Fotoak.nl inhuren voor:

Portretfotografie

De tijd gaat snel. Voordat je het weet zijn je (klein)kinderen en jijzelf ouder geworden. Op dat soort momenten is het altijd leuk om te kunnen kijken naar nostalgische foto's van 5 jaar, 10 jaar of langer geleden! Bij Fotoak.nl ben je aan het juiste adres als het gaat om vastleggen van kwalitatieve, speciale (familie)portretten (link naar Portfolio > Zakelijk > Portretten). Van het fotograferen van de baby in de buik tot aan het 100ste verjaardagsfeest van opa of oma. Fotoak.nl legt het voor je vast!

Events

Laat je personeelsleden nagenieten van dat geslaagde bedrijfsfeest, geef de deelnemers van de Vierdaagse een leuke herinnering aan het volbrengen van die zware tocht of leg het kampioenschap van je zoon met zijn voetbalteam vast met originele foto's die tijdens het evenement of de wedstrijd zijn gemaakt.

Fotoak.nl zorgt op een professionele manier voor het vastleggen van al het plezier, de inspanning en emotie tijdens diverse evenementen (link naar Portfolio > Zakelijk > Events), zoals personeelsuitjes, schoolfeesten, lokale activiteiten als zomer- en wintermarkten, sportevenementen en meer! Heb je binnenkort een event die je nog lang wilt herinneren? Neem dan direct contact (link naar Contactpagina) op met Fotoak.nl voor de mogelijkheden.

'Over Fotoak.nl'


Fotografie is niet zomaar een kwestie van plaatjes schieten. Om uit te blinken heb je een creatieve kijk op dingen nodig met oog voor detail. Je moet spelen met het beeld. Dit probeer ik, Alwin Kemkers, sinds jongs af aan toe te passen in mijn foto's. Ik wil een extra dimensie geven aan het beeld om juist die aspecten die we soms met het blote oog niet direct waarnemen wél te laten zien.

"Ik probeer een extra dimensie te geven aan het beeld dat we met het blote oog niet direct zien."


Als kind was ik al veel bezig met beeld en had ik interesse voor foto's en video's maken. Op mijn achttiende kocht ik mijn eerste echte fotocamera en toen ging het snel met de ontwikkelingen. Op dit moment maak ik de shots met een Nikon d7100 met 50mm lens, 12-24 groothoek en 19-55 lens. Na het schieten houd ik me bezig met het optimaliseren van de foto's. Denk aan kleur- en lichtverbetering, zodat er een nieuwe focus ontstaat binnen het beeld.

"Ik blijf vernieuwen door het uitproberen van nieuwe technieken."

Sinds ik een keer een Urbex locatie (meestal een verlaten, industrieel gebouw) heb bezocht, was ik verkocht en ben ik me ook gaan richten op het avontuurlijke Urbanfotografie. Ik probeer altijd te blijven vernieuwen door het uitproberen van nieuwe locaties en technieken.


Creatief topresultaat

In mijn werk kan ik mijn creatieve kijk op zaken toepassen. En op zijn beurt profiteert de klant daar weer van. Het is een win-winsituatie! Van een portret tot foto's voor een evenement, ik zet me 100% in voor de wensen van de klant, ook als het gaat om bijzondere wensen. Als freelance fotograaf biedt ik een betaalbare optie aan en bespreek de mogelijkheden met de klant om tot een topresultaat te komen. Dus heb je interesse om met mij samen te werken? Neem dan contact (link naar Contactpagina) met me op, zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan doen!